Pirkko Soininen (1969) on turkulainen kirjailija, joka työskentelee osa-aikaisesti toimittajana ja toimitussihteerinä viestintätoimistossa. Hän on julkaissut romaanit Valosta rakentuvat huoneet (2021) ja Ellen – Ellen Thesleffin fiktiivinen Firenzen-päiväkirja (2018) sekä runoteokset Murretut päivät (2013) ja Avataan siiven alta (2016). Eppu Nuotion kanssa hän on kirjoittanut kolmiosaisen Salome Virta -taidemysteerisarjan (2016–2019). Soinisen esikoisteos voitti Runo-Kaarina-kilpailun vuonna 2013. 

Pirkko Soininen on valmistunut Turun yliopistosta pääaineenaan yleinen kirjallisuustiede ja opiskellut luovaa kirjoittamista Turun yliopiston lisäksi Oriveden vapaassa kirjoittajakoulussa ja Kriittisessä Korkeakoulussa.
Ota yhteyttä

Minulle voi lähettää sähköpostia osoitteeseen soininen.pirkko@gmail.com. Tulen mielelläni esiintymään, lukemaan runojani, kertomaan kirjailijan työstä tai keskustelemaan vaikkapa runoudesta. Voit lähettää minulle toki myös kysymyksiä tai palautetta kirjoistani.

Voit tilata minut esiintymään kätevästi myös suoraan Lukukeskuksen kautta, jolloin Lukukeskus huolehtii käytännön järjestelyistä.
Somessa

Minut löydät instagramista ja facebookista.